「EMS」恐るべし

"EMS" är skrämmande

メイン画像Det finns en hel del gratis fraktartiklar från utlandet i NET SHOP. Så jag trodde att frakt av AkiFoto utomlands skulle vara en enkel vinst, så jag var på jakt. Eftersom jag ska skicka utomlands för första gången häromdagen skulle det vara löjligt om jag använde DHL som jag hade använt tidigare. Fraktkostnaden har överskridit försäljningsbeloppet. Det var en stor grej. Så jag kollade EMS. Egentligen undersökte jag först EMS, men vid den tiden var EMS inte fullt operativt på grund av Coronas inverkan. Det verkar som att flyg till de flesta länder nu är i drift. Ser man till priset är AkiFotos bagage nästan detsamma som Kuronekos riksgenomsnitt. Emellertid är förpackningen av AkiFoto storlek 100. Det är OK i Japan, men om det skickas utomlands är det mycket billigare om det är i storlek 90. Så jag beställde ett förpackningsmaterial som bara var lite mindre för utlandsbruk. Med detta är det möjligt att sälja till kunder från utlandet till samma pris som i Japan, inklusive frakt.

Lämna en kommentar